top of page

Profil

Entreprenør Thomas Olsen ApS er en entreprenør virksomhed som beskæftiger sig med alle former for jord-, beton-, kloak – og anlægsarbejde. Virksomheden er startet i 2019, men Thomas Olsen komme med mere end 15 Års erfaring i branchen med udførelse af alle former for entrepriser og opgave typer.

Vores fineste opgave er at være løsningsorienteret, derfor hjælper vi gerne med at finde de rigtige løsninger til jeres projekt, vores mål er at vi sammen udfører et kvalitetsprojekt som passer til jeres ønsker, tidsplan samt jeres økonomi. Vi prioriter samarbejdet og tæt dialog, idet vi ønsker langvarige relationer, hvor sparring er en del af processen hele vejen igennem.

Entreprenør Thomas Olsen ApS en seriøs og professionel virksomhed som råder over moderne og nyt udstyr som er med til at sikre kvaliteten og fremdriften, vi går desuden højt op i vores medarbejder, da de er drivkraften bag hvert et projekt, vi sørger hele tiden for at vi besidder de rette kompetencer, derfor uddannes vores medarbejder løbende.
 

Technicians at Work
bottom of page